Campingvogner

Det finns alltid en perfekt KABE.

For å dekke alle de ulike behov og ønsker som finns blant caravaneiere har KABE utviklet fem modellprogram, hver og ett med unike egenskaper. Uansett om du velger en litt mindre campingvogn eller en stor modell kan du være sikker på å få året rundt-komfort, høy kvalitet, trygghet og smarte løsninger. Selvfølgeligheter som KABE aldri firer på.

Estate

Nye KABE Estate tar med seg alle de grunnleggende verdiene fra Classic. Det er fortsatt en campingvognserie for deg som vil ha som en prisgunstig kvalitetsvogn som kan brukes hele året, med alt det utstyret som kreves for å gjøre campingvognlivet svært så bekvemt. Samtidig er KABE Estate noe helt nytt og unikt.

> Se vårt kompletta sortiment
Estate, Innstegsmodell med alle kabe:s kvaliteter.
Estate

Edelsten

Vår storselgende serie for deg med høye krav til grunnutrustning og komfort. Rommelig eller kompakt campingvogn? Fleksibel innredning eller ekstra lett konstruksjon? Uansett hvilke behov og preferanser familien din måtte ha, finnes det en Edelsten som kan tilpasses dere.

> Se vårt kompletta sortiment
Edelsten, Bekvemt uten kruseduller.
Edelsten

Royal

Hos Royal er luksusutrustningen standard. En campingvogn for deg som vil ligge i teknikkens absolutte forkant og ikke nøyer deg med annet enn det aller beste. Her finns alt utstyr som Edelstenserien har, pluss mye mer. Et lettflyttet og bekvemt bosted for deg som ikke vil fire på kvaliteten.

> Se vårt kompletta sortiment
Royal, Ikke noe annet enn toppklasse.
Royal

Hacienda

I KABE Hacienda har vi kombinert høyt utstyrsnivå med riktig store arealer. Et lettflyttet og bekvemt bosted for deg som ikke vil fire på kvaliteten. Samme utstyr som hos Royal-serien.

> Se vårt kompletta sortiment
Hacienda, Ekstra stort, riktig komfortabelt.
Hacienda

Imperial

Imperial-serien er en kolleksjon juveler i campingvognenes absolutte premium-segment. Dens eksklusivitet merkes allerede i eksteriøret som er glatt og høyblankt med tredimensjonal dekor. Innvendig er standarden på luksusnivå. KABE Imperial er for deg som ikke nøyer deg med noe annet enn det absolutt beste.

> Se vårt kompletta sortiment
Imperial, Når bare det absolutt beste er godt nok.
Imperial

Nor Camp på
sosiale medier

For siste nytt fra oss, følg Nor camp på sosiale medier!

Bla i eller
last ned katalog

Katalogene direkte fra våre merker.

Nor Camp benytter informasjonskapsler!

Vi benytter informasjonskapsler for å bedre din opplevelse, analysere trafikken og gi deg et personlig tilpasset tilbud.