Om oss

Nor Camp - KABE & Adria-spesialisten!

1974 åpnet Nor Camp AS sitt salg av campingvogner og bobiler. I dag er man en autorisert forhandler av KABE og Adria campingvogner og bobiler på Industriveien 1, 1483 Skytta.

Om oss

Nytt og brukt

I tillegg til alle de nye modellene fra KABE, Adria og Sun Living tilbyr Nor Camp også et stort antall brukte campingvogner og bobiler av ulike fabrikat.

Trygt mobilt fritidsliv

Alle campingvogner og bobiler fra Nor Camp er gjennomgått og fått service før leveranse. Her finns et autorisert KABE- og Adria-verksted der du får hjelp med alle typer av service og vedlikehold slik at ditt mobile fritidsliv blir så trygt og bekymringsløst som mulig.

Velassortert tilbehørsbutikk

I tilknytning til utstillingshallen finns en fullsortert butikk fra KAMA Fritid, 400 kvadratmeter fylt med alt du behøver innen fritidstilbehør og campingutstyr.

Alt startet i 1974

Kabe kom til Norge via Kabe produsenten Kurt Blomqvist og Stein Øvstegård i 1974. Først som Nor Camp AS og deretter som Kabe Nor AS, i 1986 ble Kabe Nor AS endret tilbake til Nor Camp AS, som det heter i dag.

I mellom 1974-1986 bygde Stein Øvstegård opp Kabes forhandlernett til en 18-20 forhandlere i Norge.

I år 1997-1998 tegnet Stein flere campingvogn løsninger, blant annet den poppulære 780 vognen.

Velkommen inn til oss på Norcamp og titt inn blant våre fritidskjøretøy!

Nor Camp på
sosiale medier

For siste nytt fra oss, følg Nor camp på sosiale medier!

Bla i eller
last ned katalog

Katalogene direkte fra våre merker.

Nor Camp benytter informasjonskapsler!

Vi benytter informasjonskapsler for å bedre din opplevelse, analysere trafikken og gi deg et personlig tilpasset tilbud.