Bobiler

Det finns alltid en perfekt KABE.

En KABE bobil er en investering i livskvalitet. Et valg for deg som vil det aller beste for deg og din familie. Et valg der du kan kjenne deg trygg på å ha et fleksibelt og bekvemt boende av høyeste kvalitet, tilpasset for de tøffe krav som både du og det skandinaviske klimaet stiller. Med all rett. KABE har fem ulike modellserier av bobiler for alle behov og ønskemål.

Van

Smart og gjennomtenkt med sikte på et bekymringsfritt liv. KABE Van er evolusjon av beste sort med tanke på smidighet. Optimert og kompakt i størrelse, uten å fire på KABEs høye standard og Mercedes-Benz sine mange merverdier. Nytt for 2022 er at du kan bestille din Van med tvillinghjul og dermed øke lastvekten med ca. 850 kilo og få en tillatt vogntogvekt på 7 tonn.

> Se vårt kompletta sortiment
Van, Den eneste Vanen med ekte helårsegenskaper.
Van

Novum

Mercedesbyggde KABE Novum med chassis fra AL-KO er en smidig halvintegrert bobil i crossover-utførelse som imøtekommer ønskene til alle som vil ha et komplett campingkjøretøy med full KABE-standard og en totalvekt på 3,5 tonn (Light) – uten krav om en bestemt førerkortklasse! KABE Novum er 7,50 meter lang og kan også bestilles i vekten 4,5 tonn (Heavy) som tilvalg, med plass til en bekvem nedsenkbar takseng over dinetten (tilvalg Novum Heavy).

> Se vårt kompletta sortiment
Novum, Definisjon – Nye KABE Novum
Novum

Royal

Halvintegrerte KABE Royal var et eksklusivt tilskudd i modellprogrammet for 2021. Bygd på en Mercedes-Benz Sprinter-basis av høyeste kvalitet. 170 hk motor, 9-trinns automatgirkasse, Heavy-Duty, skinnratt, autobrems, MBUX 10,25 og oppmerksomhetsassistent er noen eksempler på hva som inngår. Bilen kommer i lengdene 780 og 880.

> Se vårt kompletta sortiment
Royal, Ikke noe annet enn toppklasse.
Royal

Crown

KABE Crown er en helintegrert premiumserie med design av høyeste klasse og et grunnutstyr langt ut over det vanlige. For deg som vil ha det beste. Crown-serien bygges på en basis fra Mercedes-Benz, i lengdene 760, 810 og 860.

> Se vårt kompletta sortiment
Crown, Et mobilt hjem av høyeste klasse.
Crown

Imperial

Bedre enn dette blir det ikke – i design, kvalitet, komfort og kjøreegenskaper. Alle våre Imperial-modeller bygges på Mercedes-Benz med AL-KO-chassis, noe som både synes og merkes så vel under kjøring som i smarte funksjoner og en svært komfortabel boopplevelse. Velg mellom lengdene 810, 860 og 910.

> Se vårt kompletta sortiment
Imperial, Når bare det absolutt beste er godt nok.
Imperial

Nor Camp på
sosiale medier

For siste nytt fra oss, følg Nor camp på sosiale medier!

Bla i eller
last ned katalog

Katalogene direkte fra våre merker.

Nor Camp benytter informasjonskapsler!

Vi benytter informasjonskapsler for å bedre din opplevelse, analysere trafikken og gi deg et personlig tilpasset tilbud.